Oksefilet.dk Opskrifter Hvordan laver man oksefilet med svampesauce? Se opskriften her

Hvordan laver man oksefilet med svampesauce? Se opskriften her

Hvordan laver man oksefilet med svampesauce? Se opskriften her post thumbnail image

Denne opskrift er på oksefilet med svampesauce, en ret der er meget nem at lave og smager fantastisk.

Ingredienser:

– Oksefilet (1)

– Olivenolie (2 spsk)

– Løg (1 stor)

– Hvidløg (4 fed)

– Knapsvampe (2 kopper)

– Hvidvin (1/4 kop)

– Kraftig fløde eller creme fraiche (1/4 kop) salt og peber efter smag.

Hvad er nogle variationer til opskriften?

Der er mange variationer til opskriften. Nogle mennesker bruger hakket oksekød og nogle mennesker bruger oksefilet. Nogle mennesker foretrækker, at saucen er tyk, mens andre kan lide den tynd.

Nogle variationer af denne opskrift inkluderer:

-hakket oksekød i stedet for oksefilet

-tykkere sauce

– tyndere sauce

Hvor lang tid tager det at lave oksefilet med svampesauce?

Denne opskrift er nem at lave, og den er perfekt til en travl hverdag.

Ingredienser:

– 1 spsk olivenolie

– 1 pund oksefilet, skåret i strimler

– 2 kopper blandede svampe, skåret i skiver

– 2 spsk smør

– ½ kop rødvin

– ½ kop oksefond eller vand

– 2 spsk majsstivelse blandet med 3 spsk koldt vand (valgfrit)

– salt og peber efter smag

– frisk persille, hakket til pynt (valgfrit)

Hvad er ingredienserne til svampesaucen?

Ingredienserne til svampesaucen er smør, hvidløg, løg, timian, salt og peber.

Hvad er nogle tips og tricks til denne opskrift?

-Brug en stor stegepande til oksekødet, tilsæt olie og smør og steg til det er brunet

-Tilsæt lidt vand i gryden og kog til det er fordampet

-Tilsæt svampe, hvidløg og timian

– Kog i 5 minutter ved middel varme og tilsæt derefter rødvinen

– Kog i cirka 10 minutter ved lav varme

Hvordan tilbereder du denne ret?

Denne ret er nem at tilberede og er en god mulighed for middag.

Ingredienser:

– 1 oksefilet (400 g)

– 1 spiseskefuld vegetabilsk olie

– 2 spsk mel

– 300 ml oksefond

– 200 g svampe, skåret i tynde skiver (friske eller tørrede)

– 1 spsk dijonsennep eller brun sauce.

Hvad er opskriften på oksefilet med svampesauce?

Denne ret er en af mine favoritter. Det er så nemt at lave men så lækkert.

– 1 spsk smør

– 500 g oksefilet, skåret i strimler mod kornet

– 1 spsk olivenolie, plus ekstra til drypning

– 3 kopper svampe, skåret i tynde skiver – 1 fed hvidløg, knust

– 2 spsk finthakket persilleblade – 400 ml rødvin eller oksefond (jeg bruger rødvin)

– 2 spsk mel (valgfrit)

– salt og peber efter smag

Hvad er den trinvise proces for at lave oksefilet med svampesauce?

Processen med at lave oksefilet med svampesauce er faktisk ret simpel.

1. Oksefileten skal skæres i tynde skiver og krydres godt med salt, peber og timian.

2. Svampene skal hakkes i små stykker og derefter steges i smør i cirka 10 minutter, indtil de er brunet og har en fin konsistens.

3. Tilsæt vinen og reducer varmen til at simre i cirka fem minutter, eller indtil al væsken er væk fra gryden, og tilsæt derefter fløde, salt, peber og timianblade.

4. Tilsæt oksefileten og lad det simre i ca. 20-25 minutter ved lav varme, eller indtil oksekødet er gennemstegt uden at være sejt eller sejt; rør af og til, så det ikke klistrer til bunden af gryden under tilberedningen

5. Server mens den er varm med en side af kartoffelmos!

Related Post