Oksefilet.dk Opskrifter Hvordan laver man oksefilet med bernaise sovs? Se opskriften her

Hvordan laver man oksefilet med bernaise sovs? Se opskriften her

Hvordan laver man oksefilet med bernaise sovs? Se opskriften her post thumbnail image

Denne oksefilet med bernaisesauce er en meget nem at lave ret og kan serveres som hovedret.

Ingredienser:

1 oksefilet, 2 spsk mel, 1 spsk smør, 2 spsk olivenolie, 100 g svampe, 1 finthakket løg, 300 ml rødvin (eller vand), 300 ml oksefond (eller vand), 1/2 tsk timianblade, 4 spsk. bernaise sauce.

Metode:

1. Forvarm ovnen til 180C/350F/Gas 4. Krydr melet med salt og peber, og drej oksekødet i det. Smelt smørret i en stegepande ved middelhøj varme og steg kødet i 3-4 minutter på hver side, til det er brunet over det hele. Tilsæt olivenolien på panden og steg løgene i 5 minutter, indtil de er bløde. Tilføj svampe til gryden og kog i yderligere 5 minutter, eller indtil de også er bløde. Hæld vin eller vand i og kog til det er reduceret

Hvad er trinene for at lave denne ret?

Det første trin er at tilberede oksefileten i en gryde med lidt olie.

Det andet trin er at tilføje lidt hvidvin, citronsaft og hønsefond til gryden.

Det tredje trin er at reducere saucen, indtil den tykner og bliver blank.

Det fjerde trin er at krydre med salt og peber.

Det femte trin er at overføre oksefileten til en tallerken og hælde saucen over.

Og til sidst pyntes med friske persilleblade og serveres med dampede grøntsager eller ris.

Hvor lang tid tager det at lave oksefilet med bernaisesauce?

Oksefileten med bernaisesauce er en ret, der er nem at lave og smager lækkert. Det tager cirka 30 minutter at tilberede retten, og den serveres bedst med kartoffelmos og grøntsager.

Oksefileten med bernaisesauce er en ret, der består af oksefileter, skalotteløg, hvidvinseddike, peberkorn, laurbærblade, timiankviste, gulerødder, selleristængler og smør. Ingredienserne koges i cirka 10 minutter, indtil kødet bliver mørt. Herefter tilsætter du bernaisesaucen som indeholder æggeblommer, citronsaft og estragonblade. Blandingen skal koges i yderligere 5 minutter, før den kan serveres.

Opskriften kræver 2 pund oksefileter, som skæres i stykker, før de tilberedes i smør eller olie over medium-høj varme. Når de er færdige skal de brunes på begge sider, men stadig lyserøde i midten. Så tilføjer du

Hvilket udstyr skal du bruge for at lave en oksefilet med bernaisesauce?

For at lave en oksefilet med bernaisesauce skal du bruge en oksefilet, smør, hvidvin og skalotteløg.

Du skal varme smørret i en gryde og tilføje skalotteløg. Når de er bløde, tilsæt hvidvinen og lad den reducere med en tredjedel. Læg nu oksekødet i gryden og steg i cirka 10 minutter på hver side. På dette tidspunkt kan du dække panden med aluminiumsfolie for at færdigkoge den. Tag af panden og læg på serveringsfad.

Til sauce:

Hvad skal du forberede før du laver mad?

Før du laver mad, bør du forberede de ingredienser og værktøjer, du har brug for. Du kan også lave en liste over ingredienser, så du ved, hvad du skal købe.

Du bør altid sørge for, at dit arbejdsområde er rent og ryddeligt.

Du skal også tænke over, hvor meget tid du skal lave mad til.

Hvad er ingredienserne i retten?

Retten er en oksefilet med bernaisesauce. Det er en rigtig populær ret i Frankrig.

Ingredienser:

– oksefilet,

– bernaise sauce,

– æggeblomme,

– citronsaft,

– salt og peber.

Hvad er kogetiden for bernaisesaucen?

Denne sauce er en klassisk fransk sauce, der er lavet med rødvinseddike, skalotteløg, peberkorn, laurbærblad, hvidvin og klaret smør. Kogetiden for bernaisesaucen kan variere alt efter, hvordan du ønsker den skal være.

– Hvis du ønsker, at bernaisesaucen skal være let og let tyknet, så tager det cirka 5 minutter, før væsken er reduceret til det halve.

– Hvis du vil have en medium konsistens, som er tykkere, men stadig flydende nok til at hældes på, så vil det tage cirka 10 minutter for væsken at reducere til det halve.

– For at få en tykkere konsistens, der ikke let løber af mad og har en cremet konsistens, så vil det tage cirka 15 minutter for væsken at reducere til det halve.

Related Post